Pages

Nuff

Tuesday, 24 July 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....

Assalamualaikum...

join segmen lagi




Segmen Ayu : Saya Blogger Dari Kelantan




Nak tag Hanif Idrus

18 comments:

  1. orang kelantan rupanya..hehe,,tq dear join segmen ayu..ayu dari selangor ;-)..t ayu list warna kuning ya ;-)

    ReplyDelete
  2. dear list baru ayu tak list lagi..nanti ayu masukkan ya ;-)

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks...
      selamat bersegmen gak utk awk...

      Delete
  4. Dah kena tag ..kena join ni..hehehehhe
    Thanks deknie

    ReplyDelete
    Replies
    1. join jgn tak join abg...
      senang je pon...
      ur welcome...

      Delete
  5. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  6. Salam kenal.. hai, saya blogger mari dari bangladesh juga..
    follow anda juga suda, mari singgah follow blog saya hehe..

    http://shamcanggey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  7. salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... thanks sebab singgah... salam ramadhan...

      Delete
  8. hye ore klate..kawe pun ada daroh klate jugok..mama kawe asal sana..hihi tapi kawe ore melaka skang keje di putrajaya..salam kenal

    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...