Pages

Nuff

Thursday, 15 March 2012

SPM!!!! SPM!!!! SPM!!!!


Alamak!!!Result SPM dah nk kuar la... cam mana ni?? risau tahap gaban ni... huhu...

Dah mula terasa mkn tak lena, tdo tak basah, mandi tak kenyang la ni... peluh dah mencurah2 bak hujan di tengah hari...

Hahaha.... Deknie ni gempak je lbh kan.. padahal amik result SPM spoloh thun lps.... Alamak!!!! spoloh thun ke?? dah lama dah... dah kertu dah Deknie ni rupanya..huhu...

Pape hal pon, Deknie ucapkan selamat mengambil keputusan SPM kpd adik2 yang mengambil peperiksaan thn 2011.. semoga keputusan adik2 cemerlang dan berjaya melanjutkan ke menara gading..

SPM merupakan peperiksaan yang sangat penting yang menentukan masa depan kita.. lps ni la akan menentukan ke mana hala tuju dan masa depan adik2.. Ingat tu tau adik2... syg korg semua... muaahhh2...


Result SPM sah keluar 21 March ni dan sape2 yg nk tgk keputusan masing-masing pada hari tersebut boleh taip sms no kad pengenalan <jarak>no angka giliran dan hantar ke 15888..

sekian...salam...
(^_^)

Salam Jumaat....


Salam Jumaat utk semua.. Semoga hari Jumaat hari ini merupakan hari yang membawa rezeki, kebahagiaan dan keceriaan kpd semua..

Kalo dkt kg Deknie, kompem2 ari jumaat ni merupakan ari mggu.. tp ari ni Deknie keje...berjuang mencari rezeki yang halal mcm anda2 sekalian yg bekerja ari ni..

Diharap agar hari ini akan berlalu dengan penuh makna kpd kita semua..

(^_^)


PROTON POWER OF 1


Sila la beramai2 ke Bukit Jalil... event bermula 14 March hingga 18 March 2012...

(^_^)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...